Rüyada koç boynuzu görmek

Rüyada koç boynuzu görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koç boynuzu gördüyseniz:

  • İstekleriniz konusunda ısrarcı olmalı, kimsenin söylediğine veya baskı koyduğu yöne göre ilerlememelisiniz.

Rüyada boynuzu kırık koç görmek mutlu günler göreceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına tabir olunur.

Rüyada koç boynuzu tutmak çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu koç görmek çok günah işleyeceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine inanılır.

Rüyada boynuzlu koç görmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koç boynuzu kesmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada boynuzlu koç kafası görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, tatsız durumlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük boynuzlu koç görmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine alamet eder.

Rüyada koç boynuzu görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments