Rüyada kızlıgı bozulmak

Rüyada kızlıgı bozulmak bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızlıgı bozulmak gördüyseniz:

  • Rahatlatıcı aktivitelerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada kızlığın bozulduğunu görmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, zorluklarının kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının kızlığının bozulduğunu görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kızlık zarının bozulduğunu görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızlık zarının bozulduğunu görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızlık bozulduğunu görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine delalettir.

Rüyada kızının kızlığının bozulduğunu görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızlıgı bozulmak huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada kızlığının bozulduğunu görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments