Rüyada kızının uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada kızının uçurumdan düştüğünü görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kızının uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Kendi tarzınızı oluşturmanız gerekiyor.

Rüyada kızının uçurumdan düştüğünü görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına alamet eder.

Rüyada birinin uçuruma düştüğünü görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalet eder.

Rüyada arabanın uçurumdan düştüğünü görmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına delalet eder.

Rüyada annenin uçurumdan düştüğünü görmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına yorulur.

Rüyada eşinin uçurumdan düştüğünü görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine işaret eder.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına yorulur.

Rüyada uçurumdan düşen insanlar görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşüp kurtulmak işlerinin günden güne bozulacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments