Rüyada birinin uçuruma düştüğünü görmek

Rüyada birinin uçuruma düştüğünü görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına alamet eder.

Rüyada birinin uçuruma düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaları veya ekonomik başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda tartışmalı ortamlara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada bir başkasının uçurumdan düştüğünü görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumdan düşen araba görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Rüyada uçurumdan düşüyor gibi olmak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine işaret eder.

Rüyada uçurumdan düşen birini kurtarmak maddi anlamda zayıflayacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun uçurumdan düştüğünü görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada uçuruma düşen görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada çocuğun uçurumdan düştüğünü görmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşini uçurumdan düşerken görmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments