Rüyada eşinin uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada eşinin uçurumdan düştüğünü görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, dünya mallarının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız üzerinizde, sorulan sorulara farklı saatlerde farklı cevaplar verebilirsiniz.

Rüyada eşinin uçurumdan düştüğünü görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtarılmak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşeni görmek kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin uçurumdan düştüğünü görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini uçurumdan düşerken görmek iş kaybı yaşanacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumdan düşüp ölmemek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu uçurumdan düşerken görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada annenin uçurumdan düştüğünü görmek önemli yerlere geleceğine, iftiraya uğrayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments