Rüyada kızının gelinlik giymek

Rüyada kızının gelinlik giymek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, moralinin bozulacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına inanılır.

Rüyada kızının gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Sinirlenmeye başlamadan önce, olayların gerçek yüzünü öğrenmeli, çevrenizdekilerin tutumlarına göre tavrınızı belirlemelisiniz.

Rüyada kızının beyaz gelinlik giydiğini görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine işarettir.

Rüyada bir kızın gelinlik giydiğini görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, adeta havalara uçacağına delalettir.

Rüyada kızını gelinlik giydiğini görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına işarettir.

Rüyada bekar kızın gelinlik giydiğini görmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, çok daha iyi günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızına gelinlik giydirmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının gelinlik giymek kendi patronu olacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada genç bir kızın gelinlik giydiğini görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, harcama gücünün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin kızının gelinlik giydiğini görmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments