Rüyada kızına gelinlik giydirmek

Rüyada kızına gelinlik giydirmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, çıkış yolları bulacağına, dedikoduya, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine tabir olunur.

Rüyada kızına gelinlik giydirmek gördüyseniz:

  • Atacağınız her adımı iyi hesaplayın, tedirginlik hissedebilirsiniz.

Rüyada kızının gelinlik giydiğini görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızına gelinlik giydirmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada kızının beyaz gelinlik giydiğini görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin kızının gelinlik giydiğini görmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına işaret eder.

Rüyada bekar kızın gelinlik giydiğini görmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kızının gelinlik giymek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına delalet eder.

Rüyada kızını gelinlik giymek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments