Rüyada kızının beyaz gelinlik giydiğini görmek

Rüyada kızının beyaz gelinlik giydiğini görmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, hanesine huzurun dolacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına delalet eder.

Rüyada kızının beyaz gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Kırılgan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada kızının beyaz gelinlik giydiğini görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızını gelinlik giydiğini görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, geçim kaygısı duymayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızını gelinlik giymek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin kızının gelinlik giydiğini görmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına delalettir.

Rüyada bir kızın gelinlik giydiğini görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının gelinlik giymek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının gelinlik giydiğini görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments