Rüyada kızının boyunun uzadığını görmek

Rüyada kızının boyunun uzadığını görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine, maddi zarar edeceğine, yaşama hevesinden olacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına işarettir.

Rüyada kızının boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Kayıplar veya imajınızı olumsuz etkileyebilecek olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada kızının boyunun uzadığını görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun boyunun uzadığını görmek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun boyunun uzadığını görmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, hayırlı kapılar açılacağına delalet eder.

Rüyada bir başkasının boyunun uzadığını görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının boyunun uzadığını görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin boyunun uzadığını görmek çok büyük mutluluk duyacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin boyunun uzadığını görmek işlerin ve düzenin bozulacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine yorulur.

Rüyada birinin boyunu uzadığını görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments