Rüyada başkasını damatlıkla görmek

Rüyada başkasını damatlıkla görmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, şansının artacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada başkasını damatlıkla gördüyseniz:

  • Evde değişiklik planlayabilirsiniz.

Rüyada yaşlı damat görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada damadın yüzünü görmemek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işarettir.

Rüyada damat dövmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin adamı damatlıkla görmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Rüyada yeni damat görmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada gelinlik giymek ve damadı görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına yorulur.

Rüyada damadını görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada damatsız gelin görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments