Rüyada damat traşı görmek

Rüyada damat traşı görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada damat traşı gördüyseniz:

  • İlişkileriniz üzerine düşünürken aklınıza farklı şeyler gelebilir, yenilikler ya da keşifler söz konusu olabilir.

Rüyada damadına sarılmak erken evlilik yapacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi damat olarak görmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının damat olduğunu görmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini damat olarak görmek dönülmez yollara gireceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisinin damatlık giydiğini görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rızkın ve kısmetin artacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik ve damat görmek iyi bir zanaatkar olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine işaret eder.

Rüyada eski damat adayını görmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada damatla dans etmek kazançlı çıkacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments