Rüyada damadını ve kızını görmek

Rüyada damadını ve kızını görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, üzüntülerin sona ereceğine, islami olarak günahlarının artacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine işarettir.

Rüyada damadını ve kızını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilmesi kapıyı açık tutmalısınız.

Rüyada kızını ve damadını görmek canını sıkılacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızını damadını görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada damadını ve kızını görmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada damadının evlendiğini görmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, gülüp eğleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelin ve damat resmi görmek kişinin şansının artacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşini damat olarak görmek aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada damatsız gelinlik giymek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, kazancı arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını damatlıkla görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments