Rüyada kızını hamile görmek

Rüyada kızını hamile görmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, kalbinin küt küt edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızını hamile gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sağlıklı seçim yapmasını beklemek bir fili itmekten daha zor olabilir.

Rüyada kızını hamile kadın görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına delalet eder.

Rüyada bekar kızını hamile görmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada genc kızı hamile görmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına delalettir.

Rüyada küçük kızı hamile görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın hamile olduğunu görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bekar bi kızı hamile görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada kızın hamile görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına işarettir.

Rüyada amca kızını hamile görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments