Rüyada amca kızını hamile görmek

Rüyada amca kızını hamile görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iyi huylar edineceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada amca kızını hamile gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyler öğrenmeniz ciddi düşünceler içinde olmanız da olasıdır.

Rüyada amca kızını hamile görmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine alamet eder.

Rüyada amcamın kızını görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada amca kızını öpmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada amcanın kızını görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine işarettir.

Rüyada amca kızına sarılmak gerçeklikten uzaklaşacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada amca kızını görmek çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, rakiplerin geride bırakılacağına işarettir.

Rüyada amca kızını dövmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada amca kızının öldüğünü görmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments