Rüyada kıyametin kopmak üzere olduğunu görmek

Rüyada kıyametin kopmak üzere olduğunu görmek resmi bir göreve getirileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, önemli sorumluluklar alacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına yorulur.

Rüyada kıyametin kopmak üzere olduğunu gördüyseniz:

  • Gerçekleri anlatarak veya doğruları dile getirerek sizin için önemli kişileri etkileme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada kıyamet kopmak iyi zamanlar geçireceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada kıyametin kopmak üzere olduğunu görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine işarettir.

Rüyada kafa kopmak hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçları kopmak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişi kopmak eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada tırnak kopmak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada saçı kopmak mutluluktan havalara uçulacağına, işlerini hafifleteceğine işaret eder.

Rüyada eli kopmak çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments