Rüyada tırnak kopmak

Rüyada tırnak kopmak zorlukları aşacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada tırnak kopmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi iyi hissetmiyor ya da yaratıcılığınızın azaldığını düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada tırnağı kopmak her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına inanılır.

Rüyada tırnak kopmak daha güçlü bir hale geleceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine işaret eder.

Rüyada ayağı kopmak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet kopmak kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına delalet eder.

Rüyada kolları kopmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağı kopmak fakirlikten kurtulmaya, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elleri kopmak bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dili kopmak fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments