Rüyada arkadaşlarının evine geldiğini görmek

Rüyada arkadaşlarının evine geldiğini görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işte de mutlu olunacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşlarının evine geldiğini gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin için en iyisini yapacağına güvenemezsiniz.

Rüyada eski erkek arkadaşının evine geldiğini görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, evliyseniz eşle iyi geçime delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşının evine geldiğini görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşlarının evine geldiğini görmek örnek insan olacağına, kazancı arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının evine geldiğini görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün evine geldiğini görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin evine geldiğini görmek hayırlı kapıların açılacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada askerin evine geldiğini görmek önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada patronun evine geldiğini görmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, işe zorla gidip geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments