Rüyada arkadaşının evine geldiğini görmek

Rüyada arkadaşının evine geldiğini görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evine geldiğini gördüyseniz:

  • Gelecekle ilgili planlar da yapabilirsiniz.

Rüyada eski erkek arkadaşının evine geldiğini görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşlarının evine geldiğini görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşının evine geldiğini görmek hasret ve özlem gidereceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının evine geldiğini görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine delalettir.

Rüyada ölünün evine geldiğini görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, kimseden korkmayacağına delalet eder.

Rüyada cumhurbaşkanının evine geldiğini görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine rivayet eder.

Rüyada evine başbakan geldiğini görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evine misafir gelmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments