Rüyada patronun evine geldiğini görmek

Rüyada patronun evine geldiğini görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalettir.

Rüyada patronun evine geldiğini gördüyseniz:

  • Çok ağır bir tepki görebilirsiniz.

Rüyada patronun evine geldiğini görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patronun evinde olmak sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada patronun evine gitmek kişinin bundan zarar göreceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada patronun evini görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada patronunun evine gitmek hayırlı günlerin geleceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evine haciz geldiğini görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, bilgiyle donanacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerin evine geldiğini görmek bazı konularda konuşulacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün evine geldiğini görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments