Rüyada kıyafet alışveriş yaptığını görmek

Rüyada kıyafet alışveriş yaptığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine yorulur.

Rüyada kıyafet alışveriş yaptığını gördüyseniz:

  • Normal koşullar altında uyumlu çalıştığınız veya rahat geçindiğiniz bir iş arkadaşınız ya da herhangi bir tanıdığınız korkunç hareketleriyle sizi şaşırtabilir.

Rüyada alışveriş yapmak kıyafet almak güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, neşe içinde olacağına delalettir.

Rüyada kıyafet alışveriş yapmak moralinin genel olarak yerinde olacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına delalet eder.

Rüyada kıyafet alışverişi yapmak sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyafet alışveriş yaptığını görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çarşıdan alışveriş yapmak büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, haneye bereket geleceğine tabir olunur.

Rüyada bedava alışveriş yapmak kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada alışveriş merkezinde olmak bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğün alışverişine çıkmak ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments