Rüyada kıvırcık saçlı olmak

Rüyada kıvırcık saçlı olmak hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıvırcık saçlı olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ısrarla tuttukları saflardan ayrılmaya başlayabilirler veya fikirleri değişebilir.

Rüyada birini kıvırcık saçlı görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıvırcık saçlı birini görmek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kıvırcık saç görmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada düz saçı kıvırcık görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada saçı kıvırcık yapmak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, eşlerinin kapanacağına alamet eder.

Rüyada kısa ve kıvırcık saç görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarının kıvırcık olduğunu görmek o işten ekmek yiyeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına delalettir.

Rüyada saçları kıvırcık görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments