Rüyada siyah kıvırcık saç görmek

Rüyada siyah kıvırcık saç görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, ana baba duası alınacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye yorulur.

Rüyada siyah kıvırcık saç gördüyseniz:

  • Gücünüzü veya yaratıcılığınızı gösteremeyeceğiniz seçimler yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada kıvırcık siyah saç görmek zor durumların biteceğine, sorunların bu sayede aşılacağına delalet eder.

Rüyada siyah kıvırcık saç görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun kıvırcık saç görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, ekmek ve dünya malı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada düz saçı kıvırcık görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıvırcık sarı saç görmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını kıvırcık saçlı görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına alamet eder.

Rüyada saçları kıvırcık yapmak büyük bir ortaklığa gireceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada kıvırcık saç yapmak yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments