Rüyada kıvırcık saçlı birini görmek

Rüyada kıvırcık saçlı birini görmek harama göz dikmeyeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, olumsuz haberler alacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıvırcık saçlı birini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız dikkat gerektiriyor.

Rüyada kendini kıvırcık saçlı görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine alamet eder.

Rüyada saçlarını kıvırcık görmek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine alamet eder.

Rüyada kıvırcık siyah saç görmek ruhen rahatlığa erileceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada kıvırcık saç görmek aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kıvırcık saçlı kadın görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalettir.

Rüyada saçın kıvırcık olduğunu görmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına yorulur.

Rüyada kıvırcık saçlı birini görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıvırcık saçlı olduğunu görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, ömrünün uzun olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments