Rüyada kıvırcık saçlı kadın görmek

Rüyada kıvırcık saçlı kadın görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayatının yoluna gireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, şan şöhret kazanacağına işaret eder.

Rüyada kıvırcık saçlı kadın gördüyseniz:

  • Karşınıza bazı fırsatlar çıkacak.

Rüyada kıvırcık saçlı kadın görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kıvırcık saçlı görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını uzun ve kıvırcık görmek sıkıntıların artacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini kıvırcık saçlı görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, işe giren herkesin kalkınacağına delalettir.

Rüyada kısa kıvırcık saç görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine işaret eder.

Rüyada saçın kıvırcık olduğunu görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıvırcık saçlı erkek bebek görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada saçları kıvırcık yapmak üzüntülü haberler alacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments