Rüyada saçlarını kıvırcık görmek

Rüyada saçlarını kıvırcık görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, eksiklerinin farkına varacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet eder.

Rüyada saçlarını kıvırcık gördüyseniz:

  • Gerekli düzenleme, düzeltme veya değişiklikleri yapabilirseniz, ilerleme ya da genişleme sağlanabilecek büyük olaylarda önünüzü açabilecek davet, teklif veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada başkasının saçını kıvırcık görmek hastalıklarının düzeleceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalettir.

Rüyada saçı kıvırcık yapmak kısmetinin açık olacağına, yılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini kıvırcık saçlı görmek hayırlı bir evlat olacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıvırcık saçlı olduğunu görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıvırcık saçlı erkek çocuğu görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada saçları kıvırcık yapmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, şansın kapanacağına tabir olunur.

Rüyada saçı kıvırcık görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını kıvırcık saçlı görmek istediği başarıya kavuşacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments