Rüyada kendini kıvırcık saçlı görmek

Rüyada kendini kıvırcık saçlı görmek refaha erişileceğine, tersliklerin yoluna gireceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine işarettir.

Rüyada kendini kıvırcık saçlı gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyerek veya alışılmadık yerlere seyahat ederek hayatınızda değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada saçları kıvırcık yapmak elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada birini kıvırcık saçlı görmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada turuncu kıvırcık saç görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıvırcık saçlı birini görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada saçını uzun ve kıvırcık görmek ev sahibi olacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada kıvırcık saçlı erkek görmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçların kıvırcık olduğunu görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına işarettir.

Rüyada saçını kıvırcık yapmak projelerinin engellenmeye çalışılacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments