Rüyada saçın kıvırcık olduğunu görmek

Rüyada saçın kıvırcık olduğunu görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, fakirlerin güleceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, çok büyük özgüven kazanacağına delalettir.

Rüyada saçın kıvırcık olduğunu gördüyseniz:

  • Rekabet anında sürprizler sizi güçlü kılabilir.

Rüyada kısa kıvırcık saç görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına inanılır.

Rüyada kıvırcık uzun saç görmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıvırcık saçı düz görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada kısa ve kıvırcık saç görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçları kıvırcık yapmak aile hayatındaki muhabbetin artacağına, borçlarının ödeneceğine işaret eder.

Rüyada kıvırcık saçlı erkek bebek görmek bazı sırların açığa çıkacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine delalet eder.

Rüyada saçı kıvırcık görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine delalettir.

Rüyada uzun kıvırcık saç görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments