Rüyada kıvırcık saç yapmak

Rüyada kıvırcık saç yapmak kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, malında azalmaya, gelirinin azalacağına, dişe diş savaşacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına yorulur.

Rüyada kıvırcık saç yapmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız.

Rüyada saçı kıvırcık yapmak yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarını kıvırcık yapmak sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada saçları kıvırcık yapmak insanların hayır dualarını alacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine delalet eder.

Rüyada saçını kıvırcık yapmak kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine yorulur.

Rüyada kıvırcık saç yapmak sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına delalettir.

Rüyada kıvırcık salatası yapmak ün salacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine yorulur.

Rüyada kıvırcık siyah saç görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada düz saçın kıvırcık olduğunu görmek kazançlı bir işe girileceğine, iyilik görüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments