Rüyada saçları kıvırcık yapmak

Rüyada saçları kıvırcık yapmak kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, lüks, konfor içinde olacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçları kıvırcık yapmak gördüyseniz:

  • Bazı endişeleriniz olabilir veya bazı konularda kötümser düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada saçı kıvırcık yapmak yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, razı geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçları kıvırcık yapmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına işarettir.

Rüyada saçını kıvırcık yapmak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını kıvırcık yapmak maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine alamet eder.

Rüyada kıvırcık saç yapmak hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, eşi ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada kıvırcık salatası yapmak büyük bir servete kavuşacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıvırcık saçlı adam görmek elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını kıvırcık görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments