Rüyada kitap dolabı görmek

Rüyada kitap dolabı görmek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, atılan adımların boşa gideceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, harcama gücünün artacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına işaret eder.

Rüyada kitap dolabı gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada kitap dolap görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına rivayet eder.

Rüyada kitap dolabı görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, yaşam tecrübesi edineceğine tabir olunur.

Rüyada dolapta tavuk görmek arzuların yerine geleceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına inanılır.

Rüyada dolapta yumurta görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına tabir olunur.

Rüyada turuncu dolap görmek kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolapta yemek görmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Rüyada dolap açmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına delalet eder.

Rüyada renkli dolap görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments