Rüyada dolapta yemek görmek

Rüyada dolapta yemek görmek yeni ev eşyaları alınacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine rivayet eder.

Rüyada dolapta yemek gördüyseniz:

  • Kendinize güvenebilmeniz zordur.

Rüyada yemek dolabı görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, işlerini büyüteceğine alamet eder.

Rüyada dolapta yemek görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada eski dolap görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, başına türlü belalar geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolapta su görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada aynalı dolap görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada camlı dolap görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta dolap görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dondurma dolabı görmek kazancını bu kişiden elde edeceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments