Rüyada kısa kollu gömlek görmek

Rüyada kısa kollu gömlek görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, birikim yapılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısa kollu gömlek gördüyseniz:

  • Bazı konularda gözle görülür bir dirençle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada beyaz kısa kollu gömlek görmek işinin en iyisi olacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada kısa kollu gömlek görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine alamet eder.

Rüyada kısa kollu gömlek giymek daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kısa gömlek giymek hayatın belli bir düzene oturacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kısa gömlek görmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, keyfinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada kolu kısa görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, kötü yola sapmayacağına tabir olunur.

Rüyada kısa kollu namaz kılmak haram yollardan mal sahibi olunacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına delalettir.

Rüyada kısa kolla namaz kılmak rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments