Rüyada kısa gömlek görmek

Rüyada kısa gömlek görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısa gömlek gördüyseniz:

  • Çevrenizde bir çok huzursuzluk olabilir.

Rüyada kısa kollu gömlek giymek saadete ereceğine, hastalanacağına, üzüleceğine işarettir.

Rüyada kısa gömlek giymek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına inanılır.

Rüyada kısa gömlek görmek onun kıymetini her daim bileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa kollu gömlek görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada beyaz kısa kollu gömlek görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına delalet eder.

Rüyada saçların kısa görmek alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçını olduğundan kısa görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine işarettir.

Rüyada saçları çok kısa kestirmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments