Rüyada kısa kollu ceket görmek

Rüyada kısa kollu ceket görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, bundan hayır göreceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalet eder.

Rüyada kısa kollu ceket gördüyseniz:

  • Eşinizle ya da sevdiğinizle birlikte her konuda birlikte birşeyler yapmak için harekete geçin.

Rüyada kısa kollu ceket görmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısa ceket giymek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, kariyer sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kısa kollu gömlek görmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada kısa kol giymek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, isteklerinin erteleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kısa kollu gömlek görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, ortağından ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada kısa kollu elbise giymek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kısa kolla namaz kılmak kişinin fena halde yanılacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kolu kısa görmek stresli bir ortama gireceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments