Rüyada abdulkadir geylani hazretleri görmek

Rüyada abdulkadir geylani hazretleri görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada abdulkadir geylani hazretleri gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirmeniz sizi istediğiniz konuma taşımakla kalmayıp isteklerinizi yerine getirmenize yardım edebilir.

Rüyada abdulkadir geylani hazretlerinin türbesini görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada abdulkadir geylani hazretleri görmek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada abdülkadir geylani hazretlerinin görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abdulkadir geylani hz lerini görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada abdülkadir geylaniyi görmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, çok dikkat çekeceğine işaret eder.

Rüyada abdulkadir geylani hz görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, ekmeğinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada abdulkadir geylani türbesini görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, bundan hayır göreceğine delalettir.

Rüyada şeyh abdulkadir geylaniyi görmek rakiplerin geride bırakılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments