Rüyada abdulkadir geylani hz lerini görmek

Rüyada abdulkadir geylani hz lerini görmek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına işaret eder.

Rüyada abdulkadir geylani hz lerini gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenerek yapacağınız bir şey büyük beğeni kazanabilir.Eğer işi hafife almaz da üzerine giderseniz ilerde çok önemli olabilecek bazı gelişmeler başlayabilir.

Rüyada abdulkadir geylani hz lerini görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına delalettir.

Rüyada abdulkadir geylani türbesini görmek onu alkışlayacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada şeyh abdulkadir geylaniyi görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada abdulkadir geylani hazretleri görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada abdulkadir geylani hz görmek işsizin iş bulacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada abdulkadir geylani hazretlerinin türbesini görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abdülkadir geylani hazretlerinin görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abdülkadir geylaniyi görmek kötü günler görüleceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments