Rüyada abdulkadir geylani türbesini görmek

Rüyada abdulkadir geylani türbesini görmek duygularının karşılığını alamayacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada abdulkadir geylani türbesini gördüyseniz:

  • Bakın bunu değerlendirin.

Rüyada abdulkadir geylani hazretlerinin türbesini görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine inanılır.

Rüyada abdulkadir geylani türbesini görmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada abdulkadir geylani hazretleri görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada abdulkadir geylani hz görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yüksek mevkilere getirileceğine inanılır.

Rüyada abdulkadir geylani hz lerini görmek en tepkedeki kimse olacağına, yüzünün hep güleceğine delalettir.

Rüyada abdülkadir geylaniyi görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada abdülkadir geylani hazretlerinin görmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada şeyh abdulkadir geylaniyi görmek dualarının gerçekleşeceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments