Rüyada kirli suda boğulmak

Rüyada kirli suda boğulmak yaşanan kötü olayların unutulacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, işlerin hafifleyeceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, ayağa kalkacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına delalettir.

Rüyada kirli suda boğulmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir.

Rüyada kirli suda boğulduğunu görmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli suda boğulmak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına inanılır.

Rüyada kirli suda balık görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli suda yüzmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kirli suda çamaşır yıkamak böylece kişinin hafifleyeceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada kirli suda yılan görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli suda abdest almak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kirli suda banyo yapmak sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments