Rüyada kirli suda balık görmek

Rüyada kirli suda balık görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada kirli suda balık gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptığı ya da düşündüğü şeyleri değiştirmeye çalışmak zamanınızı alabilir.

Rüyada kirli suda balık görmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalet eder.

Rüyada kirli suda balık tutmak gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli suda abdest almak rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine delalet eder.

Rüyada kirli suda boğulduğunu görmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, kazancın sürekli artacağına delalettir.

Rüyada kirli suda banyo yapmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, istediği kadar çocuğun allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalettir.

Rüyada kirli suda yüzdüğünü görmek rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Rüyada kirli suda yılan görmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada kirli suda boğulmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments