Rüyada kirli suda yüzmek

Rüyada kirli suda yüzmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına alamet eder.

Rüyada kirli suda yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda daha toleranslı olmanız veya memnuniyetinizi göstermeniz işlerin daha kolay hallolmasında etkili olabilir.

Rüyada kirli suda yüzmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine alamet eder.

Rüyada kirli suda yüzdüğünü görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kirli suda abdest almak allah’ın yolundan gideceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada kirli suda balık tutmak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, gün günden daha da kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada kirli suda yıkanmak gönül hoşluğunu yakalayacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli suda çamaşır yıkamak hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret eder.

Rüyada kirli suda banyo yapmak rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada kirli suda boğulduğunu görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments