Rüyada kirli nehir görmek

Rüyada kirli nehir görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, işlerinin rast gideceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine işaret eder.

Rüyada kirli nehir gördüyseniz:

  • Sağlık açısından hastalıklara eğilimlisiniz.

Rüyada kirli nehirde yüzmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli nehir görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil nehirde yüzmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık akan nehir görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına inanılır.

Rüyada nehirden yüzerek geçmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, bereket ve zenginlik olacağına işaret eder.

Rüyada nehirden geçmeye çalışmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada nehir kenarında yürümek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına inanılır.

Rüyada nehir suyu görmek mutlulukların yarım kalacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments