Rüyada kirli göl görmek

Rüyada kirli göl görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına işarettir.

Rüyada kirli göl gördüyseniz:

  • Aile çevrenizdeki insanlarla olan ilşkilerinize biraz daha özen gösterin.

Rüyada kirli gölde yüzmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına delalet eder.

Rüyada kirli göl görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, yeni yollara girileceğine yorulur.

Rüyada kirli göle girmek parasal durumun düzeltileceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli gölde yüzdüğünü görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli göle düşmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, büyük paralara sahip olacağına inanılır.

Rüyada göle girmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada göle bakmak sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada gölden su almak bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments