Rüyada kirli elbiseyi yıkamak

Rüyada kirli elbiseyi yıkamak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada kirli elbiseyi yıkamak gördüyseniz:

  • Her konuda çabuk davranmanız menfaatinizedir.

Rüyada kirli elbiseyi yıkamak kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına alamet eder.

Rüyada kirli elbise yıkamak her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, çok daha büyük adımların atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli eli yıkamak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, mutluluk ve saadete işaret eder.

Rüyada kirli çarşaf yıkamak düşmanlar tarafından zarar göreceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kirli çamaşırlarını yıkamak karşısına kötü insanlar çıkacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına inanılır.

Rüyada kirli yerleri yıkamak manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli ayakkabı yıkamak kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada kirli bardak yıkamak sağlık ve şifa bulacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments