Rüyada kirli yerleri yıkamak

Rüyada kirli yerleri yıkamak rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli yerleri yıkamak gördüyseniz:

  • Son zamanlarda ona karşı gösterdiğiniz ilgisizlik onu kırmış bulunuyor.

Rüyada kirli yerleri yıkamak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalet eder.

Rüyada kirleri yıkamak karlı ortaklıklara gireceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına inanılır.

Rüyada kirli ayakkabı yıkamak maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli elleri yıkamak işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada kirli elbise yıkamak her zaman evlatlarına destek olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada ayak kiri yıkamak çok büyük bir çalışma yapılacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli iç çamaşırı yıkamak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına işaret eder.

Rüyada kirli tabak yıkamak borçlarının biteceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments