Rüyada elinin kirini temizlemek

Rüyada elinin kirini temizlemek başını borçlardan kaldıramayacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına inanılır.

Rüyada elinin kirini temizlemek gördüyseniz:

  • Yavaşlayan, ertelenen ya da durma noktasına gelen konular hızlanmaya hareketleniyor.

Rüyada elinin kirini temizlemek yersiz yere suçlanacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kirli banyo temizlemek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada kirli suyu temizlemek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, kötü ve zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada kirli ev temizlemek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli mutfak temizlemek işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kiri temizlemek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına delalettir.

Rüyada kirli bir yeri temizlemek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada kirli odayı temizlemek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments