Rüyada kirli dere görmek

Rüyada kirli dere görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada kirli dere gördüyseniz:

  • Siz evli bir ikizseniz iş ya da arkadaşlık ilişkileriniz nedeniyle eşinize karşı ilgisiz kalmanız ya da ona ait önemli bir şeyi unutmanız mümkündür.

Rüyada kirli dere görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada kirli dereden geçmek istediği gibi alışverişe gideceğine, her anlamda şifa bulmaya yorulur.

Rüyada kirli dereye düşmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kirli derede yüzmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına rivayet eder.

Rüyada kirli bir dere görmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada derin dere görmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada derede elle balık tutmak birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada kurumuş dere yatağı görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments