Rüyada dereye uçmak

Rüyada dereye uçmak neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, hırsızlık yapacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine işarettir.

Rüyada dereye uçmak gördüyseniz:

  • Aşılması zor engeller veya yolunuzun üzerindeki zorluklar moralinizi bozabilir.

Rüyada dereye uçmak yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, sağlığının bozulmayacağına delalettir.

Rüyada arabayla dereye uçmak kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada derede yün görmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dereden yüzerek geçmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına tabir olunur.

Rüyada berrak dere görmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada dere ve su görmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine işaret eder.

Rüyada bulanık derede balık tutmak çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine yorulur.

Rüyada dere içinde durmak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments