Rüyada tek taş yüzüğünün kırıldığını görmek

Rüyada tek taş yüzüğünün kırıldığını görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işarettir.

Rüyada tek taş yüzüğünün kırıldığını gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları almak istiyorsanız kendi işinizi kendiniz yapmalısınız.

Rüyada tek taş yüzüğünün kırıldığını görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına tabir olunur.

Rüyada tek taş nişan yüzüğü görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek taş yüzüğü kaybetmek dünya malı elde edeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada tek taş yüzük ve alyans takmak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına delalettir.

Rüyada tek taş yüzük görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının tek taş yüzük taktığını görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek taş yüzük ve alyans görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Naime Taş

Ruyamda tek taşımın taşı kırılıp düşüyordu bunun anlami ve biz uzun zamandır çok büyük sorun yaşıyoruz eşimle acaba birbağlantısı varmı ??
Şimdiden teşekkür ederim
Lütfen acil cevap yazın …