Rüyada kırık bardak yemek

Rüyada kırık bardak yemek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, farklı şeyler deneyeceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, kişisel kavgaların son bulacağına delalet eder.

Rüyada kırık bardak yemek gördüyseniz:

  • olay size mutluluk verebilir.

Rüyada kırık bardak yemek kötü noktalara geleceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada cam bardak kırığı görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada kırık bardaktan su içmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine rivayet eder.

Rüyada bardağı kırık görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine işarettir.

Rüyada bardak kırığı görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına rivayet eder.

Rüyada kırık cam bardak görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada bardağın kırık olduğunu görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık bardakta su içmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments