Rüyada bardak kırığı görmek

Rüyada bardak kırığı görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, sağlığını da kaybedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bardak kırığı gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde veya seyahatler esnasında daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada kırık bardakla çay içmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada bardak kırığı görmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, huzursuzlukların son bulacağına delalettir.

Rüyada bardağın kırık olduğunu görmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına yorulur.

Rüyada kırık bardaktan su içmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada cam bardak kırıkları görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada bardak kırık görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık bardaktan çay içmek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada kırık bardak görmek rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments